Tim koji dobija – Linkom !!!

Firma Linkom je počela sa radom 2000 god, i bavila se distribucijom kalova za PC, sa sedištem u Kruševcu. Godinu dana kasnije otvorena je i maloprodaja računara i računarskih komponenti takođe u Kruševcu. Glavne karakteristike našeg poslovanja: kvalitet usluge, ljubaznost, tačnost, poštovanje garantnih rokova, praćenje svetskih trendova u IT svetu su doprineli da firma napreduje.

2003 godine firma Linkom je zahvaljujući dobroj saradnji sa vodećom IT firmom ComTrade postala prvi ComTrade shop, i uz konstantan uspon i rast postala je liderska kompjuterska firma u Kruševcu. Iste godine otvorili smo veleprodaju u Beogradu, koja se bavi uvozom i distribucijom kablova i periferije. Vrlo brzo smo postali prepoznatljivi po tome da izlazimo u susret svim potrebama i željama naših saradnika i klijenata.

2007 godine maloprodaja u Kruševcu, zbog sve većeg asortimana, prestaje da bude ComTrade Shop, i postaje LINKOM SHOP- maloprodaja kompjutera i prateće opreme, sa ovlašćenim servisom. 2016 godine smo otvorili maloprodaju na više od 200 kvadrata, povećali asortiman i sada u Linkom Shopu možete kupiti: kompjuter, laptop, TV, mobilni telefon, male kućne aparate, belu tehniku, klima uredjaj, sve vrste kablova…

Danas je LINKOM GROUP DOO uspešna firma a najbolje rezultate postizemo u distribucijii i prodaji kompjuterskih kablova, adaptera, konvertera…Osim toga što smo lider u distribuciji kablova, ponosni smo što skoro svaki dom u Kruševcu, i svaka firma ima bar jedan artikal iz našeg bogatog asorptimana iz sveta tehnike. Otvoreni za svaku saradnju, već 19godina sa Vama u Kruševcu i 15godina u Beogradu – Vaš Linkom.